The Tourmaline
***
Anniewatte, Kandy, Sri Lanka, 20855
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen LKR8049.
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
Hinnat alkaen LKR8,049
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen LKR 8,049
The Tourmaline is a comfortable 3-star hotel set in a prime location in the centre of Kandy. Local tourist attractions such as Asgiriya Stadium and Sri Dalada Maligawa are not far from the hotel.

Facilities
The Tourmaline is a smoke-free property. Dining facilities at the hotel include a restaurant. The hotel boasts a 24-hour front desk service. Other hotel amenities include garden and tennis court(s). Other services: complimentary newspapers in lobby, dry cleaning/laundry service, laundry facilities, porter/bellhop and wedding services.

Transportation/Parking facilities
Guests can also use area shuttle (fee applied).

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Colombo, Sri Lanka (CMB-Bandaranaike Intl.) - 51.29 mi
  Museot
  • National Museum - 1.17 mi
  • Kandy Museum - 1.17 mi
  • Ceylon Tea Museum - 1.63 mi